19 May 2009

MY Selebriti....( Angelina Jolie )




Salam.apa kabar para bloggers yang di hormati?Sihat?Aku pun sihat?Aku tgh ada mood ni nak updated blog ni.Tapi aku nak cerita tentang selebriti yg aku minat.Aku minat giler pada Angelina Jolie ni.Sejak aku tgk filem dia yakni Tomb Rider , Mr.& Ms Smith dan Wanted,aku dah jatuh hati tergolek2 kat dia.Sampai aku rasa macam nak jadi adik angkat dia plak.Sampai aku cakap kat bini aku,( bila lah abang buleh dapat no.telefon dia ni..?nak calling2 n sms malam2 dgn dia)..Ah!!Khayalan giler...Giler punyer khayalan.Aku suka kat dia ni sebab dia punyer bibir lah..Perghh!!Bibir Anita Sarawak pun tak macam dia ni..(erk..ampun Kak Nita ).Ntah biler dia nak datang jumpa aku..Aku pun tak tau..Nak kirim kad hari raya kat dia,non - muslim lah plak.Nak antar kad mery crismas tak tau alamat mana dia duduk.Tapi itu semua mustahil.Aku tau sapa lah diri aku ni..Sedangkan A.R Badul tak kenal aku ini kan pulak Angelina Jolie.Emm...sapa plak selebriti yang ko minat ek??

p/s :Sapa ada email dia , beritahu aku ....

4 comments:

sultan said...

bukan yg aku terserempak kat pasar malam aritu angelina jolie ke. eh silap... yg tu julie dahlan...

~Cinta Cukulet~ said...

saya minat sinchan..eh dia selebriti ke? hehe

Aku said...

email angelina jolie:
joliekatak@gmail.com (mgkn ko leh cube)

puteraohtrabulan said...

>>Sultan
Itu angelina Tan,ah so kedai sekerap b.kasap

>>~Cinta Cukulet~
itu selebriti katun.OGGY n COAKROACH pun selebriti katu yg aku minat

>>Aku
kalo tak joliekatak musti joliefrog kan?kih3x