20 May 2009

Hati aku yg suker giler dgn gambar ini





Aku suka giler dengan apa yang aku dah buat kat gambar ini.Sampai ada orang yang nak saman aku..Ha3x.Aku nak ucap terima kasih kat sufy-destiny sebab dialah yg beri jalan aku dapat buat benda2 giler ni..Memang petang ini sgt best.Sebab keboringan itu telah diisi dengan menda yg berfaedah ini..Oleh itu akan banyak lagilah gambar2 yg mengarut akan aku edit..Kah80x..Puasnyer hati aku...

2 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

gambor no 2 tu membuatkan saya sedikit konfius heheheee

puteraohtrabulan said...

~Cinta Cukulet~
>Itu gambar CC ( ketua kerani ofis aku ) hidung dia kembang kempis bila aku print kan gambar dia.Dia nak aku print colour gambar tu.Dan aku print colour & tampal dekat papan kenyataan pejabat...Ha3x