30 September 2014

Lagi Updated Cabaran Contest iPhone 5s.MasyaAllah !!!

Kau nampak tak apa yang aku nampak sekarang?Peraturan iPhone 5s contest itu aku terpaksa dibelakangkan oleh jadual exam.Ketika saat ini sedang konon2lah buat revisyen sedikit untuk exam hari ini pada jam 02.15 petang nanti.Baru sejam setengah tadilah dapat melihat,membelek soalan exam yang lepas.Contest iPhone tinggal dalam 2 minggu lagi.Aku terpaksa memberikan fokusku pada peperiksaan akhir ini yg menentukan samaada aku dapat meneruskan semester 2 ataupun tidak.Mudah2an Allah mempermudahkan segalal urusan peperiksaanku ini.Takut juga tengok terutama 10 top Komentators di blog Denaihati. 1300 lebih , 800 , 700 , 600 komen. Sangat Ia dahsyat. Ia membuktikan mereka dalam kelompok yang memang berjuang berhabisan untuk memperolehi hadiah idaman para blogger.Ye.Aku akui , aku belum termasuk lagi dalam 70 top komentators seperti yang berlangsung sekarang ini bagi cabaran ke 2. Walau bagaimanapun InsyaAllah..aku boleh melakukannya untuk menyelitkan diri dalam 70 top komentators. Kena yakin pada diri sendiri dan rela berkorban rehat dan masa lapang yang ada selepas ini . Penaja bagi cabaran ini juga semakin bertambah. Maka mungkin bertambahlah hadiah gajet idaman lagi.

Ayuh PuteraOhtraBulan!!!Sahut cabaran penganjur Denaihati ini.Berjuang hingga titisan peluh terakhir......
Kenangan gambar sahabat sekolah tahun 1999 dulu

Berikut adalah senarai penaja untuk cabaran iPhone 5S kali ini.

Penaja Utama
  1. http://amariman.com
Penaja Individu
  1. http://www.ombakcreatives.com
  2. http://ejamothman.com
  3. http://www.eridy.com
  4. http://www.hilalazmi.com
  5. http://www.eizil.com
  6. http://www.asamboi.my
  7. http://www.diarymama.com
  8. http://pendekarberkuda.org
  9. http://www.saji.my
  10. http://abangensem.com
  11. http://www.enveeus.com
  12. http://www.pakarniaga.com
  13. http://anarm.net
  14. http://www.daddydee.net
  15. http://www.sunshinekelly.com
  16. http://sweetkurma.com
  17. http://awn.my
  18. http://mawarmerah2008.com
  19. http://www.blogieta.com
  20. http://www.broframestone.com
  21. http://www.akmaomar.com
  22. http://khairilmazri.com
  23. http://wowberita.org/
  24. Japan Budget Trip

3 comments:

HASRUL HASSAN said...

Err Goodluck dengan peperiksaan .. yeahhh ada chance saya menang ni .. hehehe ...:P

PuteraOhtraBulan said...

Er..terima kasih cik Hassan.Bangga betul Blogger Otai wish luck kat saya :)

Miela Asmila said...

Tu la..akak tengok encik hasnul komen...brstnya..bila la en hasnul nak p blog akak