26 August 2014

The Making Contest Iphone 5s Yang Lalu.

Alhamdulillah.Tepat 11.52 mlm,24hb Ogos 2014,sempat aku menghantar entri bagi Contest iPhone 5s Gajet Impian Blogger.Ingatkan ,akulah orang paling last sekali yang menghantar entri itu di saat akhir.Rupanya ada seorang lagi blogger yang menghantar entrinya di saat2x akhir juga.Jadi aku dah naik nombor ke 2 last dari belakanglah.Tapi itu tiada masalah asalkan dapat hantar sebelum tarikh dan masa yang ditetapkan.Sebenarnya ada 2 gambar yg tidak dpt aku masukkan untuk entri contest supaya ia nampak kreatif dan dapat perhatian.Gambar yang aku maksudkan ialah sokongan dari wife dan rakan baik aku dalam contest iPhone itu.Isteriku kerja shift petang.Memang waktu dia habis kerja jam 09.00 mlm.Aku kira2x pkl 10 mlm dia dah balik rumah.Kebiasaannya begitulah time balik dia.Maklumlah menjadi jururawat di hospital dalam wad yang sibuk sudah tentu banyak kerja yang kena siapkan.Tidak sangka pula pukul 11.40 malam baru dia balik.Masa pun tinggal dalam 20 minit shj jadi aku hanya dapat masukkan gambar sokongan anak2x sahajalah.Tak apalah..Itu aku sudah kira usaha terbaik yang telah dilakukan kerana aku pun membaca contest berkenaan jam 01.00 pm Ahad lepas.Mungkin ada lagi entri dari blogger lain yang lebih kreatif dari segi penulisan dan gaya persembahannya. Di sini aku kongsikan beberapa gambar photoshoot anak-anak bertuah ini yang menjadi model sambilan Aqil dan Dahlia.Mula2x susah sikit pujuk diaorang kena puji dulu barulah mereka bagi kerjasama yang baik.kih3x

P/s : Terima kasih Aqil dan Dahlia
Kalau ada rezeki adalah
Kalau tiada ayah cuba lain kali..

6 comments:

Hafizul said...

Hehe...mujurlah sempat lagi hantar..ye la..ye la..nanti ayah dapat la tu..hehehe..gud luck bro..

PuteraOhtraBulan said...

Itulah bro.Kalau tak sempat hantar.ia sangat merugikan

irrayyan said...

Nnt boleh update blog dgn iphone. Best. Hehe. Semoga berjaya.

PuteraOhtraBulan said...

InsyaAllah Irrayan :)

ain kaswa said...

insha Allah ye 'ayah'..kalau dah rezeki x ke mna kan...mana tau rezeki anak2..ayahnye menang contest iphone 5 tu...

PuteraOhtraBulan said...

Ain Kaswa.Rupanya ada lagi cabaran utk menang iphone.bukannya senang tu...kena follow Blog/Fb DenaiHati ;)