30 December 2008

Salam..salam..salam

Salam..Inilah pertama kali aku mencatat dalam halaman yg di panggil BLOG..Jadik..aku dah jadik Blogger lah..Sebenarnya dah lama dah aku nak nak buat blog aku sendiri..Time ni lah baru dapat..Nak kata leceh wat blog ni tak susah jugak..Ikut aja lah stepnyer dan free..Tidak membuang RM....So..apa bendernyer yang aku ingin terjemahkan,dikongsikan,diceritakan dalam blog ini???Tengoklah nanti..ia akan mengikut kesukaan aku apa yang aku nak catatkan..Kisah benar ke,,kisah hidup ker,,kisah pengalaman ker,,kisah seram ke,,cerita lawak ker,,cerita fantasi ker??Fantasi???Salam perkenalan kepada rakan blogger..terutama Sultan..SultaN tu sepermainan futsal..asal hujung minggu ajer ader main futsal..maknernyer jumpelah si Sultan..terer main futsal ni..Jadi Keeper ..pergh..terbang - terbang menepis bola bak peluru sambil menyisir rambut..Sebab tak pakai minyak rambut...Orangnyer pun hensem..Tak cayer pegilah cari kat segamat tu..Muka macam cina sikit...Orgnyer mempunyai pekerjaan tetap..Di jamin..Kukuh Kewangan ..Jimat Cermat..Tiap hari bawak bekal makan kat ofis..Fuh betapa jimatnya nyer dia ni..Artis kesukaan...Kau orang rasa sapa...????Dia ni memang peminat fanatik giler kat artis ni..Perempuan,,Minah Rocker..Kalo dapat kahwin dgn dia bersyukur si Sultan ni tak cari lain dah..Kau orang nak tau saper artis kesukaan dia..???Permata Biru,Usahkan Biar Dirimu di...( aku dah lupa liriknyer )

p/s: Jgn Marah en. Sultan..ni aja idea yg aku ada dulu

1 comment:

sultan said...

woi2... pujian melambung2 ni nk aku lepaskan bola time ko shoot kat aku ke ape...

aku x mkn rasuah. aku mkn burger je. haha...